luni, 11 martie 2024

𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗘𝘅𝗽𝗼 𝗢𝗿𝗮𝗱𝗲𝗮

 

𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿ă 𝗹𝗮 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗘𝘅𝗽𝗼 𝗢𝗿𝗮𝗱𝗲𝗮 𝟮𝟮-𝟮𝟰 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰!
În luna primăverii, 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗘𝘅𝗽𝗼 dă întâlnire la o nouă ediție a cunoscutei expoziții de bijuterii și minerale, în perioada 𝟮𝟮-𝟮𝟰 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 la 𝗢𝗿𝗮𝗱𝗲𝗮, în 𝗖𝗮𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿ă 𝗮 𝗦𝗶𝗻𝗱𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿, unde ne vom reuni pentru a putea pune la dispoziția vizitatorilor, pasionaților de cristale, o gamă variată de bijuterii dar și obiecte de decor care vor încânta privirea.
Aducem în atenția dumneavoastră un mineral deosebit, o combinație dintre combinația dintre Crisocola și Malachit care vine cu un dublu efect de protecție și vindecare, un cristal pur, cu valoare de piatra semiprețioasă și cu o vibrație foarte înaltă. Această combinație simbolizează integritatea și pacea interioară.
Mineralul de Malachit este frecvent întâlnit în verde de nuanțe diferite a fost utilizat în Egiptul antic și Grecia antică pentru confecționarea de amulete și scarabei aducători de noroc, mineralul măcinat fiind folosit ca material cosmetic pentru colorarea pleoapelor, iar Crisocola a fost populară pentru utilizare ca piatră semiprețioasă pentru sculpturi și uz ornamental încă din antichitate
𝗘𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁𝗲 𝘀𝘂𝗯 𝗲𝗴𝗶𝗱𝗮 𝗠𝗶𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗘𝘅𝗽𝗼 𝗮𝘂 𝗮𝘁𝗿𝗮𝘀 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗲𝘅𝗽𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝗰𝗲𝗽ţ𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗰𝘂𝗺 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰ţ𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗯𝗶𝗷𝘂𝘁𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗶𝗲𝘁𝗿𝗲 𝗽𝗿𝗲ţ𝗶𝗼𝗮𝘀𝗲 ş𝗶 𝘀𝗲𝗺𝗶𝗽𝗿𝗲ţ𝗶𝗼𝗮𝘀𝗲, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲 𝗹â𝗻𝗴ă 𝗳𝗮𝗽𝘁𝘂𝗹 𝗰ă 𝗮𝘂 𝗽𝘂𝘁𝘂𝘁 𝗳𝗶 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁 ș𝗶 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗹𝗮 𝗽𝗿𝗲ț𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿.
Timp de 3 zile, în intervalul orar 10,00 -18,00 vizitatorii pot admira și achiziționa bijuterii din întreaga gama a pietrelor prețioase și semiprețioase. Safire, rubine, smaralde, cuarțuri, precum și obiecte de decor vor fi expuse și admirate de iubitori ai frumuseților din adâncul Pământului.
Ne vedem la Oradea, în martie!
Mineral Expo (expoziții de bijuterii şi minerale) este un proiect ambițios născut din pasiunea pentru frumos.
Mineral Expo Oradea 2024, Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, 10.00-18.00, 0744/242.456, www.mineralexpo.ro

 

Sursa informațiilor Organizator Evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu