luni, 31 octombrie 2022

Ziua Porților Deschise - Moment Comemorativ - 17 noiembrie

 

Pe data de 17 noiembrie 2022 se va împlini un an de când am început seria de evenimente culturale dedicate publicului larg. Și în acest an, în ziua în care comemorăm intrarea în veșnicie a magnificului episcop Igantius de Batthyán, vă invităm să vizitați Biblioteca și tot ce are ea mai splendid. Cu acest prilej, publicul se va putea bucura de lansarea unei expoziții cu totul excepționale, numită: 𝑩𝒂𝒕𝒕𝒉𝒚𝒂𝒏𝒆𝒖𝒎. 𝑨𝒔𝒕𝒓𝒐-𝒑𝒐𝒗𝒆𝒔̦𝒕𝒊 𝒔̦𝒊 𝒂𝒏𝒊𝒎𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒎𝒆𝒄𝒂𝒏𝒊𝒄𝒆 𝒅𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝑶𝒃𝒔𝒆𝒓𝒗𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 𝑨𝒔𝒕𝒓𝒐𝒏𝒐𝒎𝒊𝒄 𝒅𝒊𝒏 𝑨𝒍𝒃𝒂 𝑰𝒖𝒍𝒊𝒂.
Este prima încercare de acest fel de reconstituire a istoriei observatorului astronomic, însoțită și de posibilitatea de a interacționa efectiv cu unele instalații artistice. Mai multe despre acest subiect, în curând.
La cererea publicului, din experiența ultimelor dăți și pentru a evita aglomerările sau cozile, vizita se va putea efectua doar printr-o programare prealabilă, prin telefon: 𝟎𝟐𝟓𝟖 𝟖𝟏𝟏 𝟗𝟑𝟗, sau printr-un email, aici: 𝒃𝒂𝒕𝒕𝒉𝒚𝒂𝒏𝒆𝒖𝒎@𝒃𝒊𝒃𝒏𝒂𝒕.𝒓𝒐
Grupurile nu vor putea fi mai mari de 30 de persoane, iar vizita va dura maxim 30 de minute. Rugăm vizitatorii să respecte cu strictețe programul pe care îl vor alege pentru a nu interfera cu ora unui alt grup. Vizitele se vor efectua în intervalul orar 9-15, pe data de 17 noiembrie, într-o zi de joi. Programările se pot face până la data de 14 noiembrie, ora 16:30.
Ne bucurăm pentru acest prilej, și de abia așteptăm să ne reîntâlnim cu voi toți! Pe curând!
Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Alba Iulia.

 

Sursa informațiilor Biblioteca Batthyaneum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu