marți, 13 iunie 2023

Târg de vară Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

 

Piața Țărănească și Meșter(Ești)! revine la Muzeul Național al Țăranului Român din 16 până în 18 iunie 2023 Producători cu produse naturale și produse tradiționale, meșteri vestiți, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții vă așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, cu lucruri meșteșugite și bucate fel de fel. Accesul se face prin strada Monetăriei și intrarea este liberă!
Puteți târgui ii și țesături mai vechi și mai noi, icoane și tablouri realizate de artiști contemporani, ceramică, sticlă, lavandă și flori, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din materiale neturale, bijuterii și vestimentație, obiecte din lemn folositoare unei gospodării. Meșterii și artizanii vor lucra la fața locului pentru a vă împărtăși din măiestria lor.
Mai găsiți de-ale gurii: prăjituri de casă și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi și afumături, miere și păstură, gogoși calde, fructe și legume proaspete, inghețată artizanală, turtă dulce și covrigi, vin, țuică bio de la Cuca, limonadă și suc de cătină cu miere, ciocolată de casă și doboș, dar și mâncare gătită și preparate la grătar, cum îi stă bine unei piețe țărănești autentice!
Vă așteptăm deci, de vineri, 16 iunie, până duminică,18 iunie, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român!
Programul este intre orele 10 și 19.

Detalii:
Corina Berariu - Tactic Events
Tel: 0735 441 304
Fax: 031 437 76 85
asociatiaurbanevents@gmail.com
https://www.facebook.com/ptaraneasca

 

Sursa informațiilor Piața Țărănească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu