joi, 22 iunie 2023

Festivalul Istoric Getodava

 

Lume, lume...
Nu uitați să vă plănuiți o mini-vacanță/călătorie, la Iași pentru a IV-a ediție a “Festivalului Istoric Getodava” din 14-15 Iulie 2023!
Vineri și sâmbătă, 7 și 8 Iulie (de la ora 19.00) paradă cu scop publicitar pe traseul: Piața Unirii, B.dul pietonal Ștefan cel Mare și Sfânt, Palatul Culturii și retur.
- Vineri, 14 Iulie 2023, la ora 18.00, în Piața Unirii vor avea loc dansuri ale frumoaselor nimfe dacice, lupte de gladiatori și paradă militară la care vor participa membrii din cele 12 asociații prezente la eveniment, (atât din țară cât și din străinătate) pe traseul: Piața Unirii, B.dul pietonal Ștefan cel Mare și Sfânt, Palatul Culturii și retur.
- Sâmbătă 15 Iulie 2023, începând cu ora 12.00 la Pârtia de Schi din Iași, evenimentul + spectacole și tabere militare sau civile (ateliere meșteșugărești interactive, bucătărie/gastronomie antică, meșteri populari, prezentări de echipamente, dansurile nimfelor, lupte de gladiatori, bătălii, rugul lui Zalmoxes, Etc)
14-15 Iulie 2023, “Festivalul Istoric Getodava”, un festival al orașului Iași, dar pentru toți românii!
Vă așteptăm cu drag ca să scriem împreună o pagină de istorie pe viu, trăită alături de Regi sau Tarabostes geto-daci, Împărați și luptători romani, voievozi sau răzeși, războinici celți și druizi, nimfe și gladiatori…nu ratați acest weekend de poveste și legende!
Organizator: Asociația Culturală Geto-Dacii din Moldova în parteneriat cu Primăria Iași și Consiliul Județean Iași.
Haideți cu toții un “share”, “love/like” și câte un “up”!!!
Sponsori:
Hotel Traian; Hotel Pleiada; Simigeria Petru; Filatur; Panifcom; Zimbru; Iasisting; Rebfruct; Kolos Group; Pepsi; Aqua Carpatica; A.C.C.P.T; Restaurant Blue Aqua / La Papa’s;
Parteneri media: Viva FM; Tele M; Iasi Tv Life; Radio Iasi, Destination Iași, Wink.

 

Sursa informațiilor Asociația Culturală Geto-Dacii din Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu