marți, 10 octombrie 2023

Simpozionul de Istorie și Patrimoniu Urban - URBANITAS, Ediţia a VIII-a

 

⏳ Au mai rămas 10 zile pentru înscrieri!
Muzeul Municipiului București organizează pe data de 10 noiembrie 2023 Simpozionul de Istorie și Patrimoniu Urban - URBANITAS, Ediţia a VIII-a, care va avea loc la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151, sector 1, București).
🔖Vă reamintim că DEADLINE-ul pentru înscrieri este 𝟮𝟬 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯.
Istoria orașului și Patrimoniul urban sunt temele de bază ale acestui simpozion, completate la fiecare ediție cu un dosar tematic variabil, care în acest an este intitulat „𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮̆𝗿𝗶 𝘂𝗿𝗯𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰𝗵𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗺𝗽𝗼𝗿𝗮𝗻𝗲𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲”.
Sunt așteptate contribuții originale care să abordeze din diverse perspective de analiză schimbările radicale din interiorul orașelor petrecute în ultimele două milenii, factorii declanșatori și urmările pe termen mediu și lung în contextul evoluțiilor europene și globale relevante.
Comunicarea susţinută în cadrul simpozionului va putea fi publicată în volumul 4-2023 al URBANITAS - Revistă de Studii Urbane Integrate a Muzeului Municipiului Bucureşti.
Dacă sunteți interesați să participați la Simpozion, vă invităm să vă înscrieți folosind formularul de înscriere (link mai jos), pe care să-l trimiteți apoi prin email la adresa urbanitas@muzeulbucurestiului.ro
După confirmarea participării, vom reveni cu date suplimentare.
🔸 Formularul de înscriere poate fi accesat aici:
https://muzeulbucurestiului.ro/.../Formular-inscriere...

Vă așteptăm!

 

Sursa informațiilor Muzeul Municipiului Bucureşti - Palatul Suțu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu