luni, 21 august 2023

Descoperă fluturii exotici

 

Muzeul Antipa organizează luni, 28 august 2023, atelierul „Descoperă fluturii exotici”, destinat copiilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.
Pornind de la expoziția de fluturi exotici vii din sera Muzeului, în ziua de 28 august, între 10.30 -12.00, în grădina Muzeului, se va desfășura ultimul atelier special al verii dedicat fluturilor.
Nu există restricție legată de vârstă. Toți participanții cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.
Dorim să oferim tuturor o experiență educațională și distractivă de calitate, descoperind împreună cu echipa Muzeului aspecte legate de viața fluturilor exotici și de conservarea faunei sălbatice.
În cadrul acestui atelier ne propunem să facem vizita în sera de fluturi cât mai plăcută și incluzivă posibil.
Atelierul va avea și o parte practică, atmosfera de relaxare și voie bună fiind completată de jocuri, povești și muzică potrivită cu tema atelierului.
Sperăm că toți participanții se vor întoarce acasă cu amintirea frumoasă „dansul fluturilor” bine întipărită în minte.
Participarea la atelier este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, cu înscrierea în prealabil, folosind formularul pentru înscriere:
https://forms.gle/2LrCCxDdQg6VTZfL6
În cazul în care condițiile sunt nefavorabile desfășurării atelierelor în aer liber, în curtea Muzeului Antipa, ele se vor reprograma la o dată ce va fi anunțată ulterior.


#muzeulantipa #descopera #descoperafluturiiexotici

 

Sursa informațiilor Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu