miercuri, 9 octombrie 2024

Conferința Studențească Istorie, cultură și civilizație românească în context european, ediția a XXI-a.

 

La împlinirea a 60 de ani de învățământ istoric la Universitatea din Oradea, Departamentul de Istorie din cadrul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, alături de Centrul de Studii Interdisciplinare ,,Silviu Dragomir” Oradea și Asociația ,,Gheorghe Șincai” a Studenților în Istorie Oradea în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, organizează Conferința Studențească Istorie, cultură și civilizație românească în context european, ediția a XXI-a. 


Evenimentul va avea loc în data de 11.10.2024, începând cu ora 15:00. Deschiderea oficială va fi în Sala de Conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea, urmată de prezentarea lucrărilor pe secțiuni la sediul Centrului de Studii Interdisciplinare ,,Silviu Dragomir” ( Biblioteca Universității din Oradea, etajul III). 


În cadrul conferinței vor participa studenți și masteranzi, specializarea Istorie, din cadrul Universității din Oradea, cât și de la universitățile partenere.

 

Sursa informațiilor Centrul De Studii Interdisciplinare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu