duminică, 7 iulie 2024

ȘCOALA ANUALĂ INTERDISCIPLINARĂ DE GREACĂ VECHE, EGIPTOLOGIE ȘI LIMBI ORIENTALE: TIMP ȘI SPAȚIU ÎN ANTICHITATE

 

ȘCOALA ANUALĂ INTERDISCIPLINARĂ DE GREACĂ VECHE, EGIPTOLOGIE ȘI LIMBI ORIENTALE: TIMP ȘI SPAȚIU ÎN ANTICHITATE


Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului, în parteneriat cu Institutul culturilor mediteraneene și orientale al Academiei de Științe a Poloniei și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București organizează în perioada 5-11 septembrie 2022 cea de-a treia ediție a Școlii anuale interdisciplinare de greacă veche, egiptologie și limbi orientale. Directorul științific al manifestării este prof. asoc. dr. Joanna Popielska-Grzybowska (Institutul Culturilor Mediteraneene și Orientale al Academiei de Științe a Poloniei). Coordonatorii Școlii sunt conf. univ. dr. Maria-Luiza Oancea (Universitatea din București), dr. Cătălin-Ștefan Popa și dr. Ana-Maria Răducan (ISACCL).
Școala este gratuită, se desfășoară în format online, în limbile engleză și română și se adresează în principal studenților, masteranzilor și doctoranzilor, dar și altor categorii de persoane interesate. Aceștia vor primi diplome de participare.


Pentru înscrieri și alte detalii organizatorice vă rugăm să scrieți un e-mail la adresele office@institutlevant.ro și raducan_ana_maria@institutlevant.ro până la data de 03.09.2022.


https://institutlevant.ro/scoala-anuala.../

https://institutlevant.ro/programe-de-cercetare.../

 

Sursa informațiilor Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu