marți, 30 mai 2023

Noaptea Privighetorilor 2023

 

Noaptea Privighetorilor, ajunsă la a 10-a ediție consecutivă la Cluj, vine cu aceleași elemente care vă conectează cel mai bine cu natura noastră urbană:
- Tururile ghidate vă vor purta pașii de la intrarea în Parcul Etnografic, pe aleile însorite sau umbrite, alături de ghizii noștri dar, sperăm, și alături de păsările din locație. Tururile se desfășoară la intervale de 15 minute, de la 17.00 la 18.40.
- Atelierele educative vor ține ocupați micii participanți, cu povești, desene și jocuri de la 17.00 la 19.00, sau chiar și după începerea concertului dacă sunt doritori.
- Expoziția realizată în colaborare cu Centrul de Microscopie Electronică "C. Crăciun" al Universității Babeș-Bolyai va prezenta păsările din alt unghi, microscopic.
- Standul SOR vă așteaptă cu cărți și insigne. Nu va lipsi Atlasul păsărilor Clujului nici de data aceasta.
- Picnicul are verde și anul acesta. Puteți aduce gustarea preferată de acasă și astfel așteptați începerea concertului plăcut, la umbră, alături de cei dragi.
- Recitalului instrumental susținut de artiștii Bíró Zsuzsa (harpă), Teodora Buia (vioară), Carina Coste (flaut), Sergiu Cebotari (clarinet), Adela Hania Greab (violoncel), Alexandru Lazăr (pian), Emanuel Vots (violă), Sonia Vulturar (vioară) va începe la orele 19.00. Au pregătit lucrări compuse de Johann Sebastian Bach, Franz Danzi, Sonia Vulturar, Antonio Vivaldi, Camille Saint-Saëns și Maurice Ravel.
Vă așteptăm cu drag, din nou, să vă povestim despre păsări și natură, în natură.
Evenimentul este gratuit, dar se achită taxa de intrare în Parcul Etnografic. În cazul în care plouă, evenimentul se reprogramează.

 

Sursa informațiilor SOR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu