duminică, 10 decembrie 2023

Redeschiderea expoziției de bază a Secției de Științele Naturii

 

Redeschiderea expoziției de bază a Secției de Științele Naturii este cu siguranță un eveniment așteptat cu interes. Dacă sunteți un pasionat de specii exotice terestre și colecții impresionante de insecte, atunci această expoziție este cu siguranță pe lista de vizite obligatorii.
Data de joi, 14 decembrie 2023, de la ora 17:00, marchează momentul când ușile expoziției de bază se vor redeschide pentru public. Aceasta va oferi o oportunitate extraordinară de a explora și înțelege diversitatea incredibilă a vieții pe Pământ, prin intermediul exponatelor vedetă din sala dedicată speciilor exotice terestre.


#AMR5zile #Redeschidere #ExpozițiaDeBază #ȘtiințeleNaturii

 
A Természettudományi Osztály állandó kiállításának újranyitása régen várt pillanat. Ha rajong az egzotikus szárazföldi fajokért és lenyűgöző rovargyűjteményekért, ez a kiállítás mindenképpen Önnek szól!
2023. december 14-én, csütörtökön 17 órakor nyitja meg újra kapuit a nagyközönség előtt az alapkiállítás. Ez rendkívüli lehetőséget biztosít arra, hogy felfedezzük és megértsük a földi élet hihetetlen sokszínűségét.

 

Sursa informațiilor Muzeul Judeţean Mureş / Maros Megyei Múzeum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu