luni, 11 decembrie 2023

Bijuterii de familie expoziție la Muzeul Geologic Național

 

Invitație
𝗕𝗶𝗷𝘂𝘁𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲! 𝟭𝟵-𝟮𝟭 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗠𝘂𝘇𝗲𝘂𝗹 𝗚𝗲𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗰 𝗡𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹
Institutul Geologic al României, prin Muzeul Geologic Național, în parteneriat cu Grupul Ramiro, vă invită să treceți pragul expoziției “Bijuterii de familie!”, o incursiune în știința geologică cu accent pe cele mai apreciate ramuri ale mineralogiei – cristalografia și gemologia, concentrând în mod exclusivist arta, designul și bijuteria.
𝐂𝐮 𝐨 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜ț𝐢𝐞 𝐝𝐞𝐬ă𝐯â𝐫ș𝐢𝐭ă 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐣𝐮𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐮ă 𝐞𝐱𝐩𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐭ă:
𝗰𝗼𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 “𝗛𝗲𝗮𝗿𝘁 𝗼𝗳 𝗧𝗮𝗻𝘇𝗮𝗻𝗶𝗮” 𝗰𝗮𝗿𝗲 conține diamante și un tanzanit extras din bazinul vulcanic Merlani din Tanzania, atrage privirile și atenția datorită frumuseții, semnificației și mai presus a culorii vibrante;
- 𝘀𝗲𝘁𝘂𝗹 “𝗪𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗙𝗮𝗹𝗹” format din smaralde și diamante cu propietăți gemologice special este o sursă infinită de inspirație pentru momentele festive în familie și nu numai.
𝗘𝘅𝗽𝗼𝘇𝗶ț𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲𝗮𝘇ă 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗹𝘂𝘀𝘁𝗿𝗲𝗮𝘇ă 𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂ț𝗶𝗮 𝗯𝗶𝗷𝘂𝘁𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝗶𝗺𝗯𝗼𝗹 𝗱𝗲 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲, 𝗽𝗿𝗲ț𝘂𝗶𝗿𝗶𝗲 ș𝗶 𝗺𝗼ș𝘁𝗲𝗻𝗶𝗿𝗲 𝘁𝗮𝗻𝘀𝗺𝗶𝘀ă î𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮ț𝗶𝗶, 𝗽â𝗻ă 𝗹𝗮 𝗿𝗲𝘇𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿ă𝗿𝗶𝗶 𝗺𝘂𝗹𝗶𝗱𝗶𝘀𝗰𝗶𝗽𝗹𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 î𝗻𝘁𝗿𝗲 ș𝘁𝗶𝗶𝗻ță ș𝗶 𝗮𝗿𝘁ă.
“Muzeul Geologic Național este o importană instituție de știință, cultură și educație, în care punem accent pe promovarea într-o formă atractivă, accesibilă a știintei geologiei în ansamblul său. Găzduim la muzeu, în aceste zile, o expoziție în care bijuteriile sunt simboluri ale unor legături puternice, păstrează aminitiri și sentimente, iar puse în valoare de specialiștii mineralogi și gemologi ai Institutului Geologic al României, trec proba timpului și a calității.”– 𝗥𝗮𝗺𝗼𝗻𝗮 𝗕ă𝗹ăș𝗰𝘂ță 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗠𝘂𝘇𝗲𝘂𝗹 𝗚𝗲𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗰 𝗡𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹.
“Parteneriatul cu Muzeul Geologic ne onorează oferindu-ne posibilitatea expunerii bijuteriilor de familie într-o locație încarcată de istorie, care rezonează cu scopul nostru comun, acela de a evidență măiestria bijutierilor și profesionalismul geologilor. Suntem pregătiți să oferim publicului vizitator consultanță de specialitate în alegerea celor mai inspirate cadouri în perioada sărbătorilor de iarnă ” 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗼 ș𝗶 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗹 𝗥𝗮𝗹𝗰𝗶𝘂 - 𝗚𝗿𝘂𝗽𝘂𝗹 𝗥𝗮𝗺𝗶𝗿𝗼.
𝐕𝐞𝐫𝐧𝐢𝐬𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐞𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢ț𝐢𝐞𝐢 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐜 î𝐧 Ș𝐨𝐬𝐞𝐚𝐮𝐚 𝐊𝐢𝐬𝐞𝐥𝐞𝐟𝐟, 𝐧𝐫.𝟐, î𝐧 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟏𝟗.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑, î𝐧𝐜𝐞𝐩â𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞𝟏𝟖:𝟎𝟎.
Expoziția este deschisă publicului în zilele de 20 și 21 decembrie 2023, în intervalul 10:00-17:00 și intră în circuitul de vizitare al Muzeului Geologic Național.
Parteneri ai evenimentului: Rafael &Sons, Iubesc și Vinul, WGI, World Gemological Institute.

 

Sursa informațiilor Muzeul Geologic Național.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu