sâmbătă, 21 mai 2022

Noaptea Privighetorilor, 2022

 

 

Chiar dacă nu va fi luna mai, ci iunie, ne vom întâlni din nou pentru clasicul nostru duet păsări – artiști. Iar anul acesta, în sfârșit, ne vom revedea în natură, acolo unde este locul celui mai iubit eveniment al nostru. Societatea Ornitologică Română organizează cu sprijinul Lidl România a zecea ediție a evenimentului Noaptea Privighetorilor.
Noaptea Privighetorilor va avea loc în data de 4 iunie, de la ora 17.00, în Parcul Etnografic Național "Romulus Vuia", acolo unde am sărbătorit și ediția din 2019.
Vom începe cu tururi ghidate de la ora 17.00. Grupele se vor forma și vor pleca de la intrarea în muzeu,ultimele la ora 18.40. Semnele directoare și voluntarii vor ajuta la bunul mers al organizării acestei etape. Ghidajul va fi atât în limba română, cât și în limba maghiară.
Și, la fel ca la ultima ediție din Parc, pentru a-i ține ocupați pe cei mici care participă la primele tururi, am pregătit pentru ei ateliere și surprize. De asemenea, vă încurajăm să aduceți cele necesare pentru a petrece o frumoasă după-amiază în familie, la picnic, în așteptarea celui mai frumos moment al zilei: concertul artiștilor, acompaniați în fundal de cântecul păsărilor.
Concertul de muzică clasică va începe, ca de obicei, de la orele 19.00. Ne vom delecta cu lucrări de Beethoven, Vaughan Williams, Haydn, Enescu, interpretate de Bogdan Bohuș (pian), Teodora Buia (vioară), Fodor Lilla Dorottya (violă), Diana Stir (violoncel), Sonia Cristina Vulturar (vioară).
Vă așteptăm cu drag, din nou, să vă povestim despre păsări și natură, în natură.
Evenimentul este gratuit, dar se achită taxa de intrare în Parcul Etnografic. În cazul în care plouă, evenimentul se reprogramează.

 

Sursa informațiilor SOR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu