miercuri, 4 decembrie 2019

Medalia românească: Bulbucii de munte






🏅Noul produs din programul medalistic pe anul 2019 al Monetăriei, secțiunea Flora și Fauna României, „Bulbucii de munte” sau „Trandafirul Rodnei” a fost lansat pe piață.

„Bulbucul de munte” sau „Trandafirul Rodnei” este o plantă perenă cu flori, ce face parte din flora de munte a României.

Extrem de atractivi datorită aspectului lor deosebit și a parfumului intens pe care îl degajă, bulbucii sunt o specie ocrotită de lege fiind declarați „monument al naturii”.

Aceste splendide flori trebuie apreciate de fiecare dintre noi și, pe această cale, vă rugăm să nu rupeți aceste suave plante.

🔰Produsul medalistic „Bulbucii de munte” – compus din medalie, pliant și mapă de prezentare – poate fi achiziționat de la magazinele Monetăriei la prețul de 187 lei/ set, prețul include TVA.

Caracteristicile tehnice ale medaliei sunt următoarele:
☑️Aliaj: Argint 925‰ ;
- Diametru: 37 mm ;
- Greutate: 22 grame;
- Calitate: proof ;
- Tiraj fix: 100 bucăți.

Puteți achiziționa acest produs unic de la magazinele noastre din bd. Ion Mihalache nr. 119 și din str. Fabrica de Chibrituri nr. 30.
📧Pentru comenzi / info, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj prin email la: magazin.filaret@monetariastatului.ro și magazin.mihalache@monetariastatului.ro



Sursa informațiilor Monetăria Statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu