miercuri, 15 ianuarie 2020

Medalia românească: 170 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu






170 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

„Eminescu e întruparea literară a conştiinţei româneşti, una şi nedespărţită.”- Nicolae Iorga
Poetul, prozatorul și jurnalistul Mihai Eminescu a fost, este și va rămâne în conștiința românilor ca „Omul deplin al culturii române”, „Poetul național”, „Luceafărul poeziei românești”. A fost, este și va rămâne pentru eternitate cel mai iubit poet al tuturor românilor.
Înscris cu litere de aur în Panteonul Național al culturii noastre, Eminescu a fost, este și va rămâne pentru totdeauna în sufletul acestei nații ca cea mai de preț comoară a limbii române. A fost, este și va rămâne un simbol al veșniciei prin opera sa nepieritoare.

🏅Astăzi, la împlinirea a 170 ani de la nașterea sa, vă invităm sa achiziționați de la magazinele Monetăriei setul dedicat POEȚILOR ROMÂNIEI, un produs de colecție compus din 6 medalii de aliaj de cupru argintat, Ø 60 mm și ambalat în cutie de lemn, la prețul de 259 lei/set, inclusiv TVA.

Puteți achiziționa acest produs unic de la magazinele noastre din bd. Ion Mihalache nr. 119 și din str. Fabrica de Chibrituri nr. 30.

📧 Pentru comenzi / info, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj prin email la: magazin.filaret@monetariastatului.ro și magazin.mihalache@monetariastatului.ro.

#mihaieminescu #mihaieminescu170 #monetariastatului #theromaniamint #monetariastatului150 #theromaniamint150 #medalii #medals



Sursa informațiilor Monetăria Statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu