luni, 6 mai 2019

Târg de Artă și Antichități - Târgu Mureș






Vă așteptăm cu drag la ediția XXII a Târgului de Artă și Antichități. Evenimentul este unul important pentru iubitorii de artă şi colecţionarii regiunii.

Vizitatorii, fie colecționari cu vechime sau pasionați de trecut, vor avea ocazia să regăsească expozanți dornici să le explice istoria fiecărei piese.

Pe parcursul celor 3 zile, se pot aduce la standuri obiecte vechi, moștenite sau primite pe care nu se știe la ce se folosesc sau a căror valoare este greu de definit. Colecționarii prezenți din diferite zone ale țării pot dezlega misterul și chiar face o ofertă în caz că este interes pentru a le vinde.

Fie că sunteți pasionați de istorie și căutați cărți vechi, fie că sunteți nostalgici după cum arată orașul în trecut și căutați fotografii sau cărți poștale, ori doriți să vă amenajați locuința cu obiecte de artă și mobilier, expozanții vă oferă tot ceea ce aveți nevoie.

Bunul gust, creația, istoria, și toate formele artei fac casă bună la Promenada Mall Târgu-Mureș la Târgul de Artă și Antichități, în perioada 24-26 mai!



Sursa informațiilor aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu