marți, 23 aprilie 2019

Medalia românească: Președinția României la Consiliul UE






🇪🇺 Președinția României la Consiliul UE
Pentru prima dată de la aderarea țării noastre la Uniunea Europeană, România are privilegiul și responsabilitatea preluării și deținerii pentru o perioadă de șase luni: 1 ianuarie – 30 iunie 2019, a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

🏅Monetăria Statului celebrează acest eveniment important prin lansarea pe piață a primului produs medalistic, cuprins în Programul medalistic pe anul 2019, secțiunea Aniversări – Personalități și evenimente istorice: „Preluarea Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene”.

Caracteristicile tehnice ale medaliei sunt următoarele:
☑️Aliaj: Argint 925‰
- Diametru: 37 mm
- Greutate: 22 grame
- Calitate: proof
# Tiraj fix: 40 bucăți
☑️ Aliaj: Cupru
– Diametru: 37 mm
– Calitate: proof
# Tiraj fix: 60 bucăți

🔰Setul medalistic – compus din medalie, pliant și cutie de prezentare – poate fi achiziționat de la magazinele noastre din bd. Ion Mihalache nr. 119 și str. Fabrica de Chibrituri nr. 30, la prețul de 196 lei/ set, pentru medalia din argint și de 95 lei/ set, pentru medalia din aliaj de cupru; (prețurile includ TVA).

📧Pentru comenzi, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj prin email la: magazin.filaret@monetariastatului.ro și magazin.mihalache@monetariastatului.ro

Dorim sa precizăm faptul că amânarea lansării pe piață a produselor care fac parte din Programul medalistic – 2019 s-a datorat neacceptării instituției noastre de a face niciun rabat de la calitate.
Vă mulțumim pentru înțelegere.



Sursa informațiilor Monetăria Statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu