sâmbătă, 27 aprilie 2019

Medalia românească: Conferința de Pace de la Paris din anul 1919





🏅Monetăria Statului vă prezintă noul produs medalistic comemorativ „Conferința de Pace de la Paris din anul 1919”, inclus în programul medalistic pe anul 2019.
Conferința de Pace de la Paris (18 ianuarie 1919 – 21 ianuarie 1920), a avut menirea de a soluționa rezolvarea complicatelor probleme economico-financiare rezultate din Primul Război Mondial, precum și stabilirea noii configurații politico-teritoriale în Europa. Totodată, obiectivul principal a fost elaborarea și semnarea tratatelor de pace între statele învingătoare și cele învinse în Marele Război.

🔰 Produsul dedicat acestei epopei istorice este format din medalie, broșură și cutie de prezentare și poate fi achiziționat de la magazinele noastre din bd. Ion Mihalache nr. 119 și str. Fabrica de Chibrituri nr. 30, la prețul de 227 lei/ set, pentru medalia din argint și de 154 lei/ set, pentru medalia din aliaj de cupru (prețurile includ TVA).

Medalia prezintă următoarele caracteristici tehnice:
☑️ Aliaj: Argint 925‰
- Diametru: 37 mm
- Greutate: 22 grame
- Calitate: proof
# Tiraj fix: 40 bucăți

☑️ Aliaj: Cupru
- Diametru: 37 mm
- Calitate: proof
# Tiraj fix: 60 bucăți

Dorim sa precizăm faptul că amânarea lansării pe piață a produselor care fac parte din Programul medalistic – 2019 s-a datorat neacceptării instituției noastre de a face niciun rabat de la calitate.
Vă mulțumim pentru înțelegere.



Sursa informațiilor Monetăria Statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu