vineri, 29 aprilie 2016

Simpozionul "ArheoVest": Interdisciplinaritate în Arheologie şi Istorie, Ediția a IV-a: In Honorem Prof. Univ. Dr. Adrian BEJAN





Asociația ArheoVest Timișoara şi Universitatea de Vest din Timișoara, organizează, în data de 26 noiembrie 2016, Simpozionul "ArheoVest": Interdisciplinaritate în Arheologie şi Istorie, Ediția a IV-a: In Honorem Prof. Univ. Dr. Adrian BEJAN.
Festivitatea de deschidere va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie 2016, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara începând cu ora 9.
Parteneri: Consiliul Judeţean Timiş, Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional a judeţului Timiş, SMAD Invest srl, Cramele Recaș, VarunaS SRL, VOG Srl, A & S Vital srl Timișoara.
Anul acesta participanții se pot înscrie cu comunicări în cele trei secțiuni ale simpozionului:
-Arheologie,
-Metode interdisciplinare,
-Istorie (fără perioadele modern și contemporan).
Lucrările vor fi tipărite la JATEPress Kiadó, Szeged, HU într-un volum special "In Honorem Prof. Univ. Dr. Adrian Bejan". Lansarea volumului va avea loc în data de 26 noiembrie 2016, fiecare autor, care participă și la lucrările simpozionului, primind gratuit un volum în mapa de însoțire.
Se poate participa la simpozion și cu o altă temă decât cea a studiului propus spre publicare în volum. În fapt, puteți trimite un studiu spre publicare chiar dacă nu participați la simpozion ori puteți participa la simpozion fără a trimite un studiu spre publicare în volum.
Cazarea și masa vor fi asigurate de către organizatori. În cazul în care lucrarea are mai mulți autori, organizatorii suportă cheltuielile unei singure persoane.
Pentru înscriere, norme de publicare și alte informații utile, vă rugăm să vizitați http://www.arheovest.com/ro/simpozion.html
Contact: simpozionarheovest@gmail.com

Vă așteptăm cu mult drag!


Sursa informaţiilor ArheoVest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu