joi, 20 februarie 2020

Sesiunea Națională de Comunicări ”PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ”, ediția a IV-a






Dragi prieteni!

După 3 ediții excepționale, care ne-au apropiat de oameni faini și în cadrul cărora am aflat lucruri extraordinare despre activitățile desfășurate în muzeele din România, cu voia voastră, vrem să ne revedem și în 2020. În octombrie. La Tulcea. Mergem să explorăm și Delta sălbatică și … unică. Ca de obicei.

Iată comunicatul oficial:

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Simion Gavrilă” Tulcea, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Regională ”Aegyssus”, organizează Sesiunea Națională de Comunicări ”PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ”, ediția a IV-a.
Lucrările sesiunii se vor desfășura la Tulcea, în perioada 8-9 octombrie 2020 și vor avea în vedere următoarele teme:
- A. Conservare și restaurare în muzee;
- B. Educație și marketing muzeal;
Toți cei interesați sunt rugați să se înscrie la eveniment prin transmiterea titlului comunicării și a intenției de a participa, până la data de 31 august 2020, la adresa de e-mail: arta@icemtl.ro.
De la fiecare organizație sunt acceptați maxim 3 participanți, iar pentru primele 30 de persoane înscrise organizatorii vor asigura integral costurile de cazare și masă.
Toate lucrările prezentate vor fi publicate în DOBROART - Anuarul Muzeului de Artă Tulcea – Nr. 4. În acest sens, până la data de 30 septembrie 2020, la aceleași date de contact menționate anterior, se vor transmite lucrările prezentate în vederea publicării.
Articolele nu vor depăși 10 pagini A4 (inclusiv note de subsol şi rezumat), vor fi redactate în Microsoft Office Word, caracter Times New Roman, mărimea 12, la 1.5 rânduri şi aliniere Justify. Fotografiile, în format digital, vor fi prezentate separat, rezoluţie 300 dpi. Pentru rezumat, vă rugăm să aveți în vedere un text de 250-400 cuvinte, în limba engleză.

Cam asta este. Nu ratați!
Tulcea e … Tulcea

#MuzeulDeArtaTulcea
#CasaAvramide



Sursa informațiilor Evenimente Arta-Avramide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu