duminică, 17 septembrie 2017

Exploratori ai Universului: Galileo Galilei și Curiosity



Pasionaţii de astronomie sunt aşteptaţi la primul planetariu mobil care ajunge luna viitoare la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Vizitatorii vor putea afla lucruri noi despre univers, constelații, asteroizi, exploratori ai universului, Galileo Galilei sau robotul Curiosity, în cadrul unei serii de proiecții însoțite de prezentări interactive. Toate acestea au loc în primul planetariu mobil, iar prezentarea de la Bistrița poartă titlul „Exploratori ai Universului: Galileo Galilei și Curiosity” și va conține o hartă 1:1, însoțită de explicații, informații privitoare la exploratorii spațiului, constelații și planete, dar și o proiecție 3D a unor asteroizi în mișcare, care poate fi urmărită fără ochelari speciali.

Planetariul Mobil va fi prezent la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud din 23 până în 28 octombrie, iar spectacolele vor avea loc din oră în oră, de la ora 8:00 până la ora 19:00.
Accesul la eveniment se face fie pe bază de rezervări la nr.de telefon 0758.365.699, 0752.690.245 sau contact@planetariumobil.ro, fie cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile. Biletul de intrare costă 11 lei.

Vă așteptăm cu drag!

Manager,
Alexandru Gavrilaș


Sursa informaţiilor Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu