marți, 20 octombrie 2015

Sesiune comemorativă dedicată lui Dimitie Gusti



Asociația „România Culturală” în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității București și Institutul Cultural Român, organizează o Sesiune comemorativă dedicată lui DIMITRIE GUSTI (1880-1955).

Evenimentul va avea loc marți, 27 octombrie 2015, ora 17,30 și se va desfășura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) din Calea Victoriei nr. 88.

Vor lua cuvântul:

Acad. Constantin Bălăceanu Stolnici, prof. univ. dr. Vintilă Mihăilescu, prof. univ. dr. Zoltan Rostas, prof. univ. dr. Dumitru Sandu, Dr. Georgeta Filitti, Dr. Ioana Popescu, Dr. Ionuț Butoi.

Realizator: drd. Beatrice Todireanu

Punerea în evidență a personalităților din trecut este un imperativ, o datorie a oamenilor de cultură de azi. Pe de-o parte este un bilanț al patrimoniului nostru spiritual pe de alta avem sugestii pentru ce ne rămâne de făcut în viitor. Un exemplu concludent rămâne sociologul Dimitrie Gusti.


Sursa informaţiilor: http://www.historia.ro/exclusiv_web/timp-liber/articol/sesiune-comemorativa-dedicata-lui-dimitie-gusti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu