luni, 30 iulie 2018

McDonald’s lansează MacCoins, cinci monede în ediție limitată dedicate burgerului Big Mac - VIDEO

Cu ocazia aniversării de 50 de ani Big Mac, McDonald’s lansează la nivel global colecția de monede în ediție limitată – MacCoins. În România, peste 70 de milioane de burgeri Big Mac au fost vânduți în cei 23 de ani de la deschiderea primului restaurant McDonald’s. Iar anul acesta, clienții români au parte de o surpriză: pot intra în posesia monedelor MacCoins începând cu 2 august, în limita stocurilor disponibile.

O lecție de istorie:

Timp de 50 de ani, Big Mac a traversat globul și a devenit atât de omniprezent încât, în 1986, publicația britanică The Economist a lansat Indicele Big Mac, un ghid bazat pe teoria parității puterii de cumpărare. Practic, acesta compară prețul unui Big Mac în zeci de țări din întreaga lume și promovează ideea că, pe termen lung, cursurile de schimb valutar ar trebui să ajungă la un echilibru al prețului pe care același produs îl are în oricare două țări – în acest caz, burgerul Big Mac.

Astfel, cu ocazia aniversării de 50 de ani, McDonald’s transformă Big Mac în Moneda burgerilor din toată lumea – MacCoin.



 

MacCoin, cinci monede de colecție:

Monedele MacCoin au fost lansate pentru a sărbători cele cinci decenii din istoria burgerului – 6.2 milioane de monede MacCoin, realizate din alamă provenită din Statele Unite ale Americii, vor fi distribuite în restaurantele McDonald’s participante la proiect în peste 50 de țări din întreaga lume.

Fiecare dintre cele cinci monede reprezintă câte un deceniu din istoria Big Mac, iar clienții le pot împărți cu prietenii, le pot colecționa sau, începând cu 3 august, le pot da la schimb pentru un Big Mac până la finalul lui 2018 în orice restaurant McDonald’s din țările participante la proiect.

Moneda MacCoin nu are valoare în numerar și poate fi utilizată doar în schimbul unui Big Mac, în cadrul restaurantelor McDonald’s participante la campanie pe parcursul anului 2018. Pentru lista țărilor și restaurantelor participante, accesați www.mcdonalds.ro/regulament.



Sursa: Youtube Utilizator: McDonaldsRomania


Sursa informațiilor Biziday.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu