marți, 5 iulie 2016

Leontina Prodan Tradiții și tendințe


Valorificare veșminte naturale semnate Leontina Prodan.

COCKTAIL - Cânepina cu lapte de cânepă
ATELIER - Șezătoare dacică - Păpușa Cânepii
PICTURĂ - Tiberiu Pittner
CARTE - Dhyanna Prințesa Dacă de Paul Buică
ACCESORIU MASCULIN - Cușma Dacică
RĂZBOI - Alex Pop

INTRARE LIBERĂ

Misiune:

Evenimentul Leontina Prodan, Tradiții și tendințe, se naște din dorința de a aduce publicul în contact cu designul vestimentar Timișorean.
Leontina Prodan în cei 25 de ani de carieră în design textil cu fibre naturale din in și cânepă se inspiră din costumul tradițional românesc cu puternice influențe arhaice.
Simbolistica ancestrală și croiul în cruce sunt laitmotive ce se regăsesc de-a lungul timpului în toate colecțiile doamnei Leontina din care amintim:
- Eco-Natura
- Țara Zarandului
- Dacica, Rapsodia
- La Obârșii,
- Întoarce-te la Natură
- Ro-mania
- Identitate

Vă așteptăm în SALA MARE din Ambasada în 8 și 9 iulie de la ora 12:00, vă vom întâmpina pe fiecare dintre voi cu câte ceva ceva inedit.

Femei vor răsfoii prin țesături de poveste în creațiile doameni Leontina cu posibilitatea de a achiziționa modele unicate de veșminte de vară create din suflet cu multă dedicare.

Bărbații vor purta cușma sau căciula dacică ce reprezintă bărbatul dac, el o purta în semn de noblețe și o dădea jos doar la biserică iar voievodul o schimba doar cu coroana.

Copii vor fii implicați în atelierul creativ de către doamna Leontina Prodan însăși ce îi va învăța să facă singurei Păpușa Cânepii cu noduri, un meșteșug învățat de la familia Racu Andrei și Gayana prima ediție Ziua Cânepi.

Toți sunteți invitați să o gustați pe Cânepina, licoarea pe bază de Lapte de Cânepă, o sursă excelentă de acizi grași esențiali Omega 3-6, echilibrați perfect pentru organismul nostru, proteine în proporție de 30% oferit de prietenii noștrii de la Smoothie Time.


Sursa informaţiilor aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu