miercuri, 22 iulie 2015

Târg Cufărul cu antichități






















Piața Țărănească organizează din 24 pînă in 26 iulie 2015 în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Roman și pe Aleea Samurcaș târgul „Cufărul cu antichități”. Programul este 10, 00 – 19, 00 și intrarea este liberă.

Colecționari și pasionați de artă vor fi prezenți cu antichități țărănești, mobilier și obiecte din gospodăria țărănească, pânză de casă și lăzi de zestre, țesături, covoare, costume, putinee, blidare, vase din ceramică, fotografie și cărți poștale, porțelanuri și cristale, numismatică și medialistică, bijuterii vintage, carte veche și documente, miniaturi, tablouri, ceasuri, pendule și accesorii. Toate acestea le veți găsi în curtea interioară și pe Aleea Samurcaș.

Invitați vor fi artizani și meșteri populari din Horezu, Băbeni, București, Breaza, Moara Vlăsiei, Bucovina și Moldova: iconari pe lemn și pe sticlă, ceramiști, cioplitori, încondeietoare, sticlari și tineri creatori dornici să vă împărtășească din secretele meștesugului lor.

De-ale gurii: prăjituri traditionale din Maramureș, Cozonaci Domnești, miere și dulcețuri, fructe și legume proaspete, suc de mere și brânzeturi dar și preparate proaspete la ceaun după rețete de la bunici: șărmăluțe-n foi de varză, ciuperci cu brânză de burduf și mărar, tochitură cu gogonele.

Programul este 10, 00 – 19, 00 si intrarea este liberă!


Sursa informaţiilor: https://www.facebook.com/events/1670637989838996/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu