joi, 26 martie 2015

ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA


Muzeul de Paleontologie-Stratigrafie și Laboratorul de Paleotheriologie Paleontologia Vertebratelor (Facultatea de Biologie și Geologie) va invită la expoziția temporară “ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA” deschisă pentru vizitare în perioada 3 aprilie – 30 septembrie 2015, de marți până duminică inclusiv, în intervalul orar 10-18. În mod excepțional expoziția este deschisă publicului larg și în săptămâna 6-10 aprilie (luni-vineri).
Va așteptăm!
Cu ocazia expoziției "ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA" vă invităm să fiți parte la spectacolul oferit de lumea dispărută a dinozaurilor cretacici de acum 70 milioane de ani.
Expoziția temporara intitulata “ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA” pune în valoare o serie de fosile unicat descoperite în ultimii ani de paleontologii clujeni (coordonați de Prof. univ. Dr. Vlad A. CODREA), la care se adaugă o serie de reconstituiri care încearcă să redea cât mai fidel aspectul acestor vechi “locuitori” ai Transilvaniei.
Expoziția se adresează vizitatorilor de toate vârstele, însă cei foarte tineri sunt cu precădere așteptați fiindcă intre ei se află cercetătorii de mâine. Expoziția deschide o fereastră spre o fascinanta lume care nu se lasă întotdeauna ușor deslușită. Veniți să îi trăim împreuna fascinația!

Informații preluate de pe pagina oficială de Facebook a Muzeului de Paleontologie-Stratigrafie (acesta funcționează în cadrul Departamentului de Geologie al Universității “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Foaierul Casei Universitarilor, Str. Emmanuel de Martonne nr.1).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu