luni, 28 septembrie 2015

Târgul lui Brumărel-Piața Tărănească și Meșter(Ești)! la MNȚR



Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 23 până în 25 octombrie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din sos. Kiseleff nr 3 Târgul lui Brumărel.
Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă.

De vineri până duminică, de dimineța până seara, producători, meșteri, artizani și negustori se vor aduna în curtea Muzeului Național al Țăranului Român cu ocazia sărbatorii Sfântului Mare Mucenic Dumitru și a Sfântului Dimitrie cel nou, ocrotitorul Bucureștiului.

Veți putea degusta la Piața Țărănească produse naturale și produse tradiționale: afumături din Galați, și Constanța, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, dulcețuri, siropuri și zacuști dâmbovițene și argeșene, miere și produse apicole, pâine cu maia, cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și Halviță , Cozonacul Bujor, prăjituri de la Braila, baklava și cafea la nisip, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute, must, vin și țuici.
Produse atestate tradițional: Cozonacul Domnesc, prajituri din Maramureș, pastrav afumat de Doftana, dulcețuri și siropuri din Martănuș.

Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști din toate zonele țării, care vă vor încanta în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din os și sare, toate vă invită într-o lume aparte, a lucrușoarelor făcute cu îndemanare și mai ales mult drag!

În curtea din spate veți putea face o călatorie în timp, printre negustorii de antichități care vă prezintă obiecte vechi și poveștile lor.

Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți, din 23 până în 25 octombrie, de dimineața până seara, la Muzeul Național al Țăranului Român !
Intrarea libera!


Sursa informaţiilor: https://www.facebook.com/events/1502044906755966/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu