sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Apariție editorială: Determinator de plante și animale








Apariție editorială: Determinator de plante și animale

În acest determinator veți găsi în mod garantat ceea ce căutați: faceți un test practic! Cu ajutorul sistemului de ghidare genial și al pictogramelor aferente fiecărei specii căutarea va fi rapidă și precisă.

Sunt prezentate 900 de specii de animale și plante în 1350 de fotografii color - cu până la 5 fotografii pentru o specie.

Textele de descriere cuprind informații cu privire la caracteristicile, distribuția, modul de viață, dezvoltarea, reproducerea și particularitățile speciilor cuprinse în determinator.

Anexele vă oferă un ajutor suplimentar: imagini cu fructe, flori, insecte, larve de insecte, omizi ale fluturilor, pui de păsări și mamifere.



Sursa informațiilor Editura CASA.

Acum un an lansam Atlasul Păsărilor Clujului. Nici toamna aceasta nu este rea cu iubitorii de natură, azi am primit dovada. Editura Casa a lansat un determinator pe care iubitorii de natură îl așteaptă de mult. E o carte care va ușura mult munca educatorilor de natură de la noi și va încânta mult publicul larg, dornic să știe cum se numesc speciile pe care le întâlnește în drumeții.
Determinatorul de plante și animale poate fi precomandat pe site-ul editurii. Iar pentru clujeni avem o surpriză: în 26 noiembrie va fi lansarea determinatorului, în prezența referenților de specialitate, la Carturesti Cluj. Revenim cu amănunte zilele următoare.



Sursa informațiilor SOR Cluj.


Cartea/determinatorul poate fi achiziționat de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu