marți, 2 mai 2023

Istorii de colecție. Traseu tematic în expoziția permanentă a Muzeului George Severeanu

 

Vă invităm joi, 4 mai, ora 17.00, la atelierul gratuit pentru copii "Desenează-l pe Vercingetorex cu Daniela Olaru!", care va avea loc la Muzeul George Severeanu (Strada Henri Coandă 26).
Tot atunci vom lansa cartea pentru copii „Istorii de colecție. Traseu tematic în expoziția permanentă a Muzeului George Severeanu”.
Intrarea la eveniment este liberă, iar participarea la atelier este gratuită în limita locurilor disponibile.
Pentru rezervarea locului la atelier, ne puteți scrie direct la acest email: educatie@muzeulbucurestiului.ro
*****
Dedicată Muzeului George Severeanu, „Istorii de colecție” este o carte pentru copii a cărei poveste nu începe cu „A fost odată ca niciodată”, ci cu „A fost odată o mare încurcătură”. Vercingetorex, câinele lui George Severeanu a intrat iar în bucluc. Cum îi place să fure lucruri și să le ascundă prin diverse locuri pentru zile negre, acum a găsit de cuviință să facă să dispară nu mai puțin de 14 artefacte din colecția medicului.
Cum se va sfârși această întâmplare? Bineînțeles cu multe peripeții despre care vă invităm să citiți, iar la finalul cărții vom știi cu toții în ce fel s-a descurcat Vercingetorex și care i-a fost cea mai simpatică întâmplare.
După ce vor afla despre Vercingetorex, micuții participanți vor avea ocazia să-l deseneze și ei pe acest năstrușnic personaj împreună cu ilustratoarea cărții, Daniela Olaru.
Mai multe despre eveniment puteți citi aici: https://fb.me/e/15WRqu1s3
Vă așteptăm cu drag!

 

Sursa informațiilor Muzeul George Severeanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu