miercuri, 18 ianuarie 2017

Iarna Cristalelor


Iarna Cristalelor este prima expoziție de bijuterii, cristale, pietre prețioase și semiprețioase, organizată de Institutul Geologic al României la Muzeul Național de Geologie, în anul 2017.
În perioada 20-22 ianuarie, în intervalul orar 10.00-18.00 (ultima intrare 17.00), vă invităm să pătrundeți într-o lume minunată, cea a geologiei, caracterizată la această ediție de strălucirea și exclusivitatea obiectelor expuse, fie că vorbim de piese unicat – minerale în forma brută sau de spectaculoase obiecte de podoabă, cristalele uimesc prin structura, coloritul și calitatea lor.
Iarna cristalelor aduce din punct de vedere expozițional o feerie de cristale albe. Piese cu și din safir alb, cuarţ lăptos, onix alb, selenit sau opal dar și rubine, safire, smaralde, aflate mereu în topul preferințelor. Toate aceste cristale, în bijuterii sau forme brute le puteți găsi în Șoseaua Kiseleff, numărul 2.
Prețul unui bilet de intrare este de 8 lei (4 lei redus) în care este inclusă și vizitarea expoziției permanente din cadrul muzeului.
Informații la telefon: 031/438.17.44


Sursa informaţiilor Muzeul Național de Geologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu