LINK EXCHANGE

marți, 3 octombrie 2023

„Cosmoteca deSemne spațiale” - O Ușă către Univers

 





În anul în care Timișoara se mândrește cu titlul de Capitala Culturală Europeană, Muzeul Național al Banatului, în colaborare cu Asociația Inițiativă în Educație, vă invită să porniți într-o călătorie cosmică fără precedent:
„Cosmoteca deSemne spațiale” - O Ușă către Univers
𝐕𝐞𝐫𝐧𝐢𝐬𝐚𝐣: 𝟒 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟕:𝟎𝟎
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞: 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐁𝐚𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐞𝐬𝐢𝐚, 𝐬𝐭𝐫. 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧 𝐋𝐮𝐭𝐡𝐞𝐫, 𝐧𝐫. 𝟒, 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚
Ce vă așteaptă în această călătorie?
𝐈𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐔𝐧𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞: Descoperiți o expoziție în premieră în România, cu obiecte spațiale inedite, unele dintre ele fiind prezentate pentru prima dată pe plan mondial.
𝐓𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭: Lăsați-vă fascinați de machetele de timbre cu tematică spațială create de renumitul Alec Bartos, un artist care a dedicat o mare parte din viața sa pasiunii pentru spațiu și filatelie.
𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐂𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞: Vizitați colecții de astrofilatelie premiate internațional, documente care marchează etapele cuceririi spațiului, insigne, medalii și multe altele.
𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐈̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̦𝐚𝐫𝐞: Pentru cei mici și nu numai, o gamă variată de jucării legate de spațiu, atât vechi cât și noi, stau la dispoziție pentru explorare.
Expoziția va fi deschisă din 4 octombrie până în 27 noiembrie 2023 și, pe lângă tururi ghidate, va oferi o serie de evenimente și ateliere educaționale sub umbrela proiectului „De la pământ la stele”.
Participarea este 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐀̆!
Un eveniment organizat de Asociația Inițiativa în Educație în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului.


#mnab #cosmotecadesemne

 

Sursa informațiilor Muzeul Național al Banatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu