joi, 9 mai 2019

Intervenție la Biserica de lemn cu hramul „Sf. Ioan Botezătorul”






Dragi prieteni,

Suntem într-o perioadă efervescentă cu intervenții. Următoarea acțiune se va desfășura la Biserica de lemn cu hramul „Sf. Ioan Botezătorul” din
satul Săliștea Nouă, comuna Baciu, județul Cluj.

Vă invităm să vă înscrieți în limita numărului de 20 locuri disponibile pentru intervenția care se va desfășura între 17 și 25 mai și care constă în înlocuirea laților și a draniţei degradate.
Se va monta și paratrăsnetul care nu mai este funcțional.
Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului „Ambulanţa pentru Monumente - Transilvania Sud”. Lucrările au în primul rând un scop didactic pentru tinerii aflați în diferite stagii de formare profesională, dar dorește, totodată, să atragă și participarea altor iubitori ai patrimoniului. Echipamentul de lucru este pus la dispoziție de către TEMAD Romania, iar tratarea șiței cu substanţa Bochemit este sponsorizată de Deposib Expert din Sibiu. Cazarea va fi asigurată de către parohie la școala din sat.
Fiecare voluntar trebuie să fie pregătit cu sac de dormit, încălțăminte de lucru, îmbrăcăminte subțire și groasă de sezon, frontală, alte lucruri personale de teren.

Participarea se anunță obligatoriu și aici: 0740597184 – apel sau mesaj (arh. Veronica Vaida).

Intervenția se va desfășura între 17 şi 25 mai.

Vă așteptăm cu drag!



Sursa informațiilor Ambulanţa pentru Monumente - Transilvania Sud.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu