miercuri, 12 decembrie 2018

GOOGLE+ urmează să se închidă / Google is planning to close down GOOGLE+

Primele zvonuri despre înghiderea platformei de socializare de la Google au apărut în urmă cu vreo două luni, dar mai recent a fost descoperită o breşă de securitate (neexploatată) care le ridică programatorilor probleme privind arhitectura portalului şi accesul unor aplicaţii terţe la datele utilizatorilor.



Ieri, mai multe site-uri de tehnologie au publicat informaţia, avansându-se ca termen de închidere a portalului pentru utilizatorii individuali "următoarele 90 de zile". Pentru cititorii de engleză, detalii pot fi găsite, de exemplu, pe ExtremeTech.

Profilurile mele de Google+ vor continua să fie disponibile pentru această perioadă, urmând ca odată cu închiderea portalului cititorii să poată accesa numai profilul de pe Blogger (iar prietenii, şi pe cel de pe Facebook). 



Sursa informațiilor Romanian Stamps News.


Articolele de pe acest blog pot fi primite pe email în fiecare zi, printr-un abonament gratuit. Vezi imaginea de mai jos(Adresa de email în căsuță și Submit, apoi în fiecare zi vei primi un email cu toate articolele noi de pe blogul Știință pentru toți):


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu