joi, 25 octombrie 2018

Vânătoare de comori arhitecturale în Mediaș





Joi seara, pe 1 noiembrie, de la 17.00 avem program de descoperit, căutat, redescoperit, admirat, fotografiat micile și marile comori arhitecturale din centrul Mediașului.

Cum facem aceste descoperiri?
Printr-un joc urban tip competiție în care, într-un timp delimitat, trebuie să găsești cât mai multe indicii/comori arhitecturale. Și în momentul în care le găsești, să le faci o fotografie.

Ce sunt “comorile arhitecturale”?

Sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, unui oraș. Pratic, va trebui să cauți – și să găsești! – uși, portaluri, ferestre, bovindouri, ancadramente neoclasice și alte elemente de arhitectură.

Și dacă n-am cunoștințe de arhitectură? O_O

Nu-ți sunt necesare; te ajutăm noi cu un *kit de vânătoare*: hartă, dicționar de termeni necunoscuți, etc), dar e bine să ai:

- e echipă formată din 2 – 4 prieteni (cea mai mică echipă poate avea 2 membri, cea mai mare 5)

- un aparat foto
- niște spirit de observație
- niște spirit de aventură
- încălțări comode

(Și dacă toți prietenii sunt ocupați, plecați sau pur și simplu nu au chef, e ok să te înscrii și singur. Îți găsim noi la fața locului companion.)

Scopul Vânătorii arhitecturale?

În general, obiectivele vânătorii arhitecturale e să te facă să fii turist în orașul tău, să descoperi o zonă relativ necunoscută, să te familiarizeze cu 2-3 termeni arhitecturali (e ca și cum ai învăța "Salut" și "Ce mai faci?" într-o limbă străină :D ).

Ok. Cum particip?

Te înscrii aici, pe eventbook.ro (https://eventbook.ro/other/inscrieri-vanatoare-de-comori-arhitecturale-medias), răspunzând la câteva întrebări și cumpărând un bilet.

Poți să-ți înscrii întreaga echipă, poți să te înscrii doar pe tine ca membru într-o echipă sau poți să te înscrii deși nu ai echipă (și o să-ți găsim noi una pe loc).

Există limite de vârstă?

Nu. Doar că acest joc a fost gândit pentru persoane de minim 14 ani. Dacă ai in echipă minipersoane, acestea nu plătesc nimic.

Cât costă?

40 de lei/persoană

La cât?

Distracția începe la 17.00 (și se termină la 18.40 cel mai târziu). Detaliile legate de ziua Vânătorii - locul de întâlnire, ora - vor fi transmise pe mail, cu o zi înainte, celor înscriși.

Alte detalii găsești pe pe www.vanatoarea-arhitecturala.ro

Te așteptăm să vânăm împreună și să descoperim comorile arhitecturale din Mediaș! ^_^



Sursa informațiilor aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu