luni, 6 august 2018

Festivalul Tamasidava Bacău - Ediția a II-a - PROGRAM


Istoria se rescrie, povestea continuă...

Cetatea Tamasidava renaște pentru ca noi să retrăim vremurile strămoșilor noștri.

Geto-dacii sunt considerați, pe bună dreptate, strămoşii direcți ai românilor. Aşadar, a vorbi despre cultura şi civilizația românească fără a o pune în evidență pe cea a geto-dacilor este ca şi cum ai şterge din înțelegerea omului matur copilăria sa.

În acest an centenar, Festivalul Tamasidava este o invitaţie inspirată pentru cei care iubesc istoria transformată în spectacol.

Timp de trei zile festivalul va cuprinde spectacole de reconstituire istorică, lupte între daci şi romani, ateliere antice, dansul frumoaselor nimfe, expoziţii, concerte dar şi întreceri între voinicii şi „puii de daci” din cetățile dacice din Bacău.

Vă invităm în perioada 31 august - 2 septembrie să retrăiți o filă de istorie alături de bravii geto-daci.
Sursa informațiilor aici.

 

Iată programul ediției a II-a a Festivalului Antic Tamasidava, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bacău și al Primăriei Municipiului Bacău. Festivalul va debuta în data de 31 August în Centrul Bacăului şi intre 1 - 2 Septembrie 2018 vor avea loc activitățile din Parcul Gherăiești. Vă așteptăm cu mic, cu mare să retrăim o filă de istorie alături de bravii geto-daci.
Locații:
Vineri: Centrul Bacăului
Sâmbăta - Duminică: Parcul GherăieștiSursa informațiilor aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu