marți, 24 iulie 2018

Mineral Expo Constanța 2018






Mineral Expo Constanța 2018

Mineral Expo organizator cu tradiție al expozițiilor cu vânzare de bijuterii, cristale, fosile și geme revine în Constanța între 9 și 12 august 2018. Evenimentul este găzduit de Muzeul de Artă din Bulevardul Tomis 82-84, punct de referință pentru cultură și educație.
Vedeta evenimentului este cristalul de Lapis Lazuli, prețuit în unele culturi străvechi mai mult decât aurul, asociat de vechii egipteni cu regenerarea, utilizat în decorarea măștii regelui Tutankhamon, folosit ca pigment pentru realizarea picturilor, preferat de Caterina cea Mare a Rusiei în decorarea Palatului de Vară, și mai ales cunoscut ca piatra națională a statului Chile.
Timp de 4 zile, pe lângă o gama variată de piese de décor și bijuterii din acest cristal, vor fi expuse două piese cu puternică încărcătură energetică și de o calitate deosebită:

- O sferă cu diametrul de 34 de centimetri din lapis lazuli, cu spectaculoase incluziuni de calcit și pirită, despre care cristaloterapeuții consideră că este asemănătoare elementului principal din simbolul egiptean „Ochiul lui Ra”.
- „Abstract Venus” sculptură din lapis lazuli de 10 kilograme, creată de un miner în anul 2000, dintr-un bloc de cristal din depozitul Chilian Flor de Los Andes, localizat în Ovalle la aproximativ 400 km N de Santiago. Forma acesteia conduce către grație, sensibilitate, forță și regenerare.

Mineral Expo va fi deschisă în intervalul orar 10.00 -19.00, când vizitatorii vor putea admira și alte cristale spectaculoase (geode de ametist sau citrin obiecte de décor din jad sau cuarț) dar și bijuterii cu acvamarin, opal, rubin, safir, smarald.
Mineral Expo Constanța 2018, 9-12 august 2018, orele 10.00-19.00, Muzeul de Artă din Constanța, Bulevardul Tomis , numărul 82-84, intrare liberă!
Web: www.mineralexpo.ro
E mail: mineralexpo@yahoo.com
Tel: 0728 - 495.346



Sursa informațiilor aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu