sâmbătă, 21 iulie 2018

EXPO CRISTAL Iulie 2018






„EXPO CRISTAL Iulie 2018”
Expoziția de bijuterii, cristale, pietre prețioase şi semiprețioase este organizată în exteriorul Muzeului Național de Geologie între 26 şi 29 iulie 2018.
În cadrul acestui eveniment puteți achiziționa minerale, roci și fosile naturale precum și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase.
Cei interesați pot admira minerale din regiuni miniere renumite de la noi din țară: Banat, Munții Apuseni. Dar, cea mai mare parte provin din aproape toată lumea, din țări cu tradiție în exportul de minerale: Brazilia, India, Mexic, Peru, Namibia, Algeria, Madagascar, Norvegia, Islanda, Maroc, Africa de Sud, Spania, Australia, Rusia dar și din multe altele.
Ametiste, amazonite, malachite, rubine, tanzanite, celestine, o mare de culori, cristale cu forme bine conturate, cu fețe ce reflectă lumina în toate direcțiile și atrăgătoarele coliere, cercei sau brățări se vor expune în intervalul orar 10.00 - 18.00 (ultima intrare 17.00), în curtea Muzeului Național de Geologie din Șoseaua Kiseleff, numărul 2.
Prețul unui bilet de intrare este de 4 lei.
www.geology.ro 031/438.17.23



Sursa informațiilor  Muzeul Național de Geologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu