duminică, 11 martie 2018

Simpozionul "ArheoVest": Interdisciplinaritate în Arheologie, Ediția a VI-a: In Memoriam Marian Gumă (1951–1998)

Asociația ArheoVest Timișoara şi Universitatea de Vest din Timișoara, organizează, în data de 24 noiembrie 2018, Simpozionul "ArheoVest": Interdisciplinaritate în Arheologie, Ediția a VI-a: In Memoriam Marian Gumă (1951–1998).
Festivitatea de deschidere va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie 2018, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara începând cu ora 9.
Anul acesta participanții se pot înscrie cu comunicări în cele două secțiuni ale simpozionului:
-Arheologie,
-Metode interdisciplinare.
Lucrările vor fi tipărite la JATEPress Kiadó, Szeged, HU într-un volum special " In Memoriam Marian Gumă (1951–1998)". Lansarea volumului va avea loc în data de 25 noiembrie 2017, fiecare autor, care participă și la lucrările simpozionului, primind gratuit un volum în mapa de însoțire.
Se poate participa la simpozion și cu o altă temă decât cea a studiului propus spre publicare în volum. În fapt, puteți trimite un studiu spre publicare chiar dacă nu participați la simpozion ori puteți participa la simpozion fără a trimite un studiu spre publicare în volum.
Cazarea și masa vor fi asigurate de către organizatori. În cazul în care lucrarea are mai mulți autori, organizatorii suportă cheltuielile unei singure persoane.
Pentru înscriere, norme de publicare și alte informații utile, vă rugăm să vizitațihttp://www.arheovest.com/ro/simpozion.html
Contact: simpozionarheovest[at]gmail.com

Vă așteptăm cu mult drag!

Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş și a Direcţiei Judeţene pentru Cultură Timiş.
Parteneri media: TVR Timișoara, Pressalert, Opinia Timișoarei, Ofensiva Culturală Bănățeană.
Sponsori: NuTechnologies, Black Light.Sursa informaţiilor aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu