vineri, 23 martie 2018

Medalia românească: SĂRBĂTORI PASCALE 2018SĂRBĂTORI PASCALE 2018!

Monetăria Statului vă prezintă cele mai reușite și apreciate produse tip cadou dedicate Sfintelor sărbători de Paști – Felicitări cu Medalie!

Medaliile având un design şi o grafică deosebită redau atât tema tradiţională cât şi pe cea religioasă şi sunt realizate din argint 925/1000, aliaj de cupru argintat şi aliaj de cupru. Deoarece produsul pe care vi-l propunem este emis în ediţie limitată, acesta poate reprezenta cadoul ideal atât pentru cei apropiaţi cât şi pentru partenerii din mediul de afaceri în care activaţi.

Felicitarea cu medalie, având tema religioasă, va putea fi achiziţionată la preţul de 75 de lei pentru medalia din argint - 13 grame, 35 de lei pentru cea din aliaj de cupru argintat şi 30 de lei pentru aliajul de cupru.

Pentru medalia cu tema laică, preturile de achiziţie vor fi următoarele: 120 lei – medalia din argint - 16 grame şi 45 lei varianta din tombac argintat.

Pentru comenzi va rugam sa ne transmiteți un mesaj prin email la: marketing@monetariastatului.ro sau vanzari@monetariastatului.roSursa informaţiilor Monetăria Statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu