luni, 20 februarie 2017

"Târgul de Mărțișor” La Muzeul National de Geologie



Institutul Geologic al României organizează la Muzeul Național de Geologie o nouă ediție a evenimentului ”Târgul de Mărțișor”. Între 24 februarie și 5 martie 2017, expozanții vor prezenta publicului flori de mină, geode, cristale, pietre preţioase şi semipreţioase.
Geo-vedeta acestei ediții este rubinul, considerat în Orient una din cele mai spectaculoase pietre prețioase. În exclusivitate, pentru eveniment se vor expune piese în forma brută, aduse din Myanmar - Birmania, dar și rubine taiate și șlefuite în Thailanda. Prin culorile șirurilor de rubin, de la roșu intens la roșu-roz și prin culoarea albă a varietăților de cuarț se va asigura amprenta distinctivă a ediției din acest an, un prilej deosebit pentru o călătorie în timp și spațiu dar mai ales pentru dăruirea unui mărțișor strălucitor, prețios în prag de primăvară.
Prețul unui bilet de intrare este de 8 lei (4 lei redus), în care este inclusă și vizitarea expoziției permamente din cadrul muzeului. În data de 1 martie 2017, doamnele și domnișoarele beneficiază de intrare gratuită în Muzeul Național de Geologie.
Intervalul orar de vizitare: 10.00-18.30 (ultima intrare 17.30); Informații la telefon: 031/438.17.44 www.geology.ro


Sursa informaţiilor Muzeul Național de Geologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu