luni, 22 februarie 2016

Târgul meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari - Turda - 23 - 24 februarie 2016



Târgul meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari

EDIŢIE SPECIALĂ DE DRAGOBETE

23 - 24 februarie 2016

Locaţia: Centrul municipiului Turda, zona pietonală

În perioada 23 – 24 februarie 2016, Primăria Municipiului Turda organizează o ediţie specială de Dragobete a„Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari”, locaţia fiind zona pietonală din centrul municipiului.

La eveniment participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale. Vă aşteptăm să regăsiţi gustul bucatelor tradiţionale, asigurându-vă că nu vor lipsi produsele de apicultură, lactatele, iar turta dulce ne va aminti târgurile de altă dată. În plus, producătorii noştri vă oferă suveniruri, produse ceramice şi de artizanat, flori, care pot deveni cele mai potrivite cadouri de oferit cu prilejul sărbătorilor simbolice de primăvară.

Vă aşteptăm să participaţi la acest eveniment pe care ne-am propus să-l organizăm de o manieră cât mai atractivă.

Mulţumim tuturor producătorilor şi partenerilor care ne sunt alături în organizarea târgului, exprimându-ne disponibilitatea de a colabora cu noi producători sau artizani dornici să păstreze tradiţiile locale. Pentru informaţii şi sugestii vă stăm cu plăcere la dispoziţie la nr. telefon/fax: 0264311630.
Sursa informaţiilor Primăria Municipiului Turda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu