joi, 21 mai 2015

Grădini și parcuri ieșene de ieri și de azi


Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” vă invită duminică, 24 mai 2015, începând cu ora 11.00, la Sala de Lectură, la o nouă întâlnire cu istoria orașului, în cadrul Clubului „Iubitor de Iaşi”. Tema întâlnirii – „Grădini și parcuri ieșene de ieri și de azi” – este un periplu dedicat istoriei spațiului verde în capitala moldavă, de la primele preocupări atestate până în ziua de azi. Prezentarea va fi făcută de domnul Mandache Leocov, fost profesor universitar și director timp de 17 ani al Grădinii Botanice din Iași.

Clubul „Iubitor de Iaşi” se adresează tuturor celor pasionaţi de istoria locală şi îşi propune, prin întâlniri periodice, să faciliteze creşterea nivelului de informare asupra trecutului oraşului nostru, cunoaşterea şi monitorizarea monumentelor oraşului, conexiunea persoanelor cu interese similare.

Proiectul „Iubitor de Iaşi” se desfăşoară în cadrul programului „Culorile Cărţii” al Bibliotecii Judeţene.

Vă aşteptăm duminică, 24 mai 2015, începând cu ora 11.00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

Informații suplimentare puteți obține la adresa de e-mail:memorii.iesene@gmail.com.
 
Sursa informaţiilor: http://www.bjiasi.ro/istoria-parcurilor-si-gradinilor-iesene-prezentata-la-biblioteca-judeteana-iasi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu